Jaarverslag 2017

In 2017 heeft Stichting Team Doelbewust de volgende goede doelen ondersteunt:

  • KWF Kankerbestrijding
  • St Roparun
  • Stichting KIKA
  • Inloophuis de Rose-Linde
  • Bravis Oncologie Centrum
  • Netwerk Palliatieve Zorg
  • Groenhuysen PATZ

Hiertoe zijn de volgende activiteiten uitgeoefend:

Om sponsorgeld op te halen voor Stichting Roparun en Stichting KIKA organiseerde we de CycleSensation. Een groot indoor-fietsfestijn in de st. Jan op de Markt in Roosendaal. Dit unieke evenement is het grootste indoor cycling event van West-Brabant en heeft inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender.

Naast de (palliatieve) zorg voor kankerpatiënten willen we ook erg graag bijdragen aan genezing en het vinden van oplossingen voor mensen met kanker. Daarom hebben we in 2017 ColSensation georganiseerd. Met een kleine 300 deelnemers hebben we de Mont Ventoux beklommen en hebben we maar liefst 348.486 euro bij elkaar gebracht. 50.000 euro hiervan kwam tegoede aan regionale kankergerelateerde doelen (oa. oncologie centrum) en het overige deel kwam ten goede aan KWF Kankerbestrijding

Team Doelbewust vindt het belangrijk dat een deel van de gelden die zij bijeenhaalt terugvloeit in de regio waar de oorsprong van de stichting en vele donateurs ligt. Daarom heeft Team Doelbewust, naast de jaarlijkse bijdrage aan Inloophuis Rose Linde, in 2017 ook het Bravis Oncologie Centrum met een donatie gesteund. Met deze donatie wordt voor het Bravis Oncologie Centrum de realisatie mogelijk van een viditour, de inrichting van de veranda, aanschaf van 2 renalchair bedden en een bijzondere klok voor de wachtruimte. Er is een bijdrage geleverd aan het Netwerk Palliatieve Zorg in de vorm van tassen voor de palliatieve kit. Daarnaast is er een bijdrage geleverd aan een pilot, opgestart vanuit de PATZ-groep (Groenhuysen), voor spirituele (thuis)ondersteuning in de laatste levensfase.

Buiten het doneren van geld aan instellingen die zich inzetten tegen de ziekte kanker wil Team Doelbewust zich ook manifesteren in de directe omgeving. Laten zien aan iedereen waar wij voor staan.

Overige activiteiten:

  • Om onze sponsoren, vrijwilligers, deelnemers van onze evenementen te bedanken hebben we het Team Doelbewust Feest (voorheen MusicSensation) georganiseerd.

Hier kunt u het Team Doelbewust jaarverslag 2017 bekijken.