ColSensation Vibe

“Al het goede bestaat uit drieën” en “drie maal is scheepsrecht”. Goede voortekenen dus dat ook de derde editie van Colsensation in het lustrumjaar van Stichting Team Doelbewust een succes gaat worden. En door het enthousiasme en de spirit van de deelnemers en vrijwilligers in aanloop naar deze Colsensensation, worden deze voortekenen alleen maar versterkt. Met ruim 230 deelnemers hebben we een recordaantal deelnemers die allemaal op 13 september de Mont Ventoux gaan bedwingen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker; driekwart van de opbrengst gaat naar KWF kankerbestrijding voor onderzoekprojecten naar behandelmethoden om kanker beter te kunnen behandelen en een kwart van de opbrengst gaat naar Stichting Team Doelbewust om lokale kanker gerelateerde doelen te ondersteunen (zie hiervoor ook teamdoelbewust.nl).

Qua organisatie hebben we vanuit Team Doelbewust deze editie van Colsensation met grotendeels hetzelfde team georganiseerd. Ondanks dat we nu de nodige ervaring hebben, is elke editie toch weer anders. Soms lopen we tegen bepaalde blokkades aan (geen startvergunning in Bedoin), soms hebben we te maken met tegenslagen (regelen van zaken ter plaatse is niet altijd eenvoudig) en er zijn altijd zaken die we niet in de hand hebben (het weer kan grillig zijn op de Mont Ventoux). Toch laten we ons hierdoor nooit uit het veld slaan want we weten waarvoor we het doen; deze blokkades, tegenslagen en onzekerheden vallen in het niet met de blokkades en tegenslagen die mensen, die worden getroffen door kanker, moeten overwinnen om maar te zwijgen over de onzekerheden waarmee ze moeten kampen. Ook zij gaan door, moeten door, om deze ziekte letterlijk te lijf te gaan. En dus is het een voorrecht dat wij samen met alle deelnemers, vrijwilligers en supporters een steentje mogen bijdragen aan een wereld met minder kanker en liefst een wereld zonder kanker. Aan motivatie dus geen gebrek om ook deze derde editie van Colsensation tot een succes te maken!

Laten we hopen op mooi weer, veel succes met laatste voorbereidingen en geniet met volle teugen van deze mooie ervaring.

Organisatie Colsensation
Team Doelbewust

Uiteraard zijn we net als voorgaande edities weer te volgen via onze Soclal Media kanalen Facebook en Twitter! Volg onze pagina’s door op onderstaande linkjes te klikken of zoek op Facebook en Twitter met #ColSensation

Facebook ColSensation
Twitter ColSensation