“Grootse prestaties, enorme saamhorigheid, wat een fantastisch evenement!”

Ook deze editie van ColSensation stond weer garant voor vele bijzondere, ontroerende, maar vooral ook vreugdevolle momenten.


Het was een stralende dag met een flinke wind. Dat laatste heeft echter niemand tegen gehouden. Alle 240 deelnemers hebben hun doel bereikt, het halen van de top. Sommigen een of twee keer, fietsend, lopend, wandelend of een combinatie hiervan. En maar liefst 48 deelnemers reden de ‘kale berg’ drie keer op één dag op. Onze jongste deelnemer was tien jaar. Op een tandem werd de 1200 km lange tocht van Roosendaal naar Montbrun-les-Bains volbracht. Ook dit jaar stonden wilskracht, doorzettingsvermogen en bovenal saamhorigheid hoog in het vaandel. Niemand bleef achter! Iedereen kreeg onderweg een laatste zetje in de rug, werd op de top de laatste meters over de streep toegesproken, toegejuicht en met open armen ontvangen. De in memoriam wall vulde zich gedurende de dag weer met indrukwekkende, ontroerende verhalen. Het was weer zo duidelijk waar we het allemaal voor doen.

We zijn als organisatie bijzonder trots op de inzet van alle deelnemers, vrijwilligers en supporters tijdens deze derde editie van ColSensation. Jullie hebben er met elkaar voor gezorgd dat we wederom een geweldige, memorabele ColSensation hebben beleefd!

De eindopbrengst van ColSensation 2014 wordt bekend gemaakt op 11 oktober tijdens MusicSensation 2014 in de Fatimakerk in Roosendaal!

Organisatie Colsensation
Team Doelbewust