Jaarverslag 2016

In 2016 heeft Stichting Team Doelbewust de volgende goede doelen ondersteunt:

  • KWF Kankerbestrijding
  • St Roparun
  • Stichting KIKA
  • Inloophuis de Rose-Linde
  • Bravis Oncologie Centrum

Hiertoe zijn de volgende activiteiten uitgeoefend:

Om sponsorgeld op te halen voor de Stichting Roparun en Stichting KIKA organiseerde we de CycleSensation. Een groot indoor-fietsfestijn in de oude st. Jan kerk op de Markt in Roosendaal. Dit unieke evenement is het grootste indoor cycling event van West-Brabant en heeft inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender.

Naast de (palliatieve) zorg voor kankerpatiënten willen we ook erg graag bijdragen aan genezing en het vinden van oplossingen voor mensen met kanker. Daarom hebben we in 2016 ColSensation georganiseerd, de lustrum editie. Met ruim 300 deelnemers hebben we de Mont Ventoux beklommen en hebben we maar liefst 328.647 euro bij elkaar gebracht. 50.000 euro hiervan kwam tegoede aan regionale kankergerelateerde doelen (oa. oncologie centrum) en het overige deel kwam ten goede aan KWF Kankerbestrijding

Team Doelbewust vindt het belangrijk dat een deel van de gelden die zij bijeenhaalt terugvloeit in de regio waar de oorsprong van de stichting en vele donateurs ligt. Daarom heeft Team Doelbewust, naast de jaarlijkse bijdrage aan Inloophuis Rose Linde, in 2016 ook het Bravis Oncologie Centrum met een donatie gesteund. Met deze donatie wordt voor het Bravis Oncologie Centrum de realisatie mogelijk van een viditour, de inrichting van de veranda, aanschaf van 2 renalchair bedden en een bijzondere klok voor de wachtruimte.

Buiten het doneren van geld aan instellingen die zich inzetten tegen de ziekte kanker wil Team Doelbewust zich ook manifesteren in de directe omgeving. Laten zien aan iedereen waar wij voor staan.

  • Op de afdeling Oncologie is een ruimte ingericht als een huiskamer waar patiënten kunnen verblijven met hun familieleden. Jaarlijks, zo ook in 2016 zorgen we voor onderhoud van deze kamer en staat er elke week een verse bos bloemen.

Overige activiteiten:

  • Om onze sponsoren, vrijwilligers, deelnemers van onze evenementen te bedanken hebben we MusicSensation 2016 georganiseerd.

Hier kunt u de Team Doelbewust jaarverslag 2016 bekijken.