Tijdens de CycleSensation op 25 januari  heeft Stichting Team Doelbewust een cheque overhandigd aan Stichting Vrienden van het ZRTI. Directeur Tanja Snijders heeft deze cheque in ontvangst genomen namens het ZRTI (Zeeuws Radiotherapeutisch Instituut).

De donatie is bestemd voor 2 lichtplafonds in de bestralingsbunkers van de radiotherapievestiging van het ZRTI die momenteel gebouwd worden bij het St Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal. In juli 2014 worden in Roosendaal de eerste patiënten bestraald.

Stichting Team Doelbewust vind het belangrijk dat een deel van de gelden die opgehaald worden met de evenementen die zij organiseert, terugvloeien naar lokale kankergerelateerde doelen. Het ZRTI is een organisatie die zich met overgave, enthousiasme en betrokkenheid inzet voor de zorg voor haar patiënten. Er is ervaring opgedaan met het gebruik van het lichtplafond in Vlissingen (foto) en uit ervaringen van patiënten blijkt dat deze rustgevend werkt tijdens de behandeling, Om deze redenen heeft Stichting Team Doelbewust ervoor gekozen deze lichtplafonds te doneren aan Stichting Vrienden van ZRTI.

 

Donatie lichtplafond_cheque

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donatie 2 Lichtplafonds