Vanaf januari komen de lopers/loopsters elke 14 dagen naar Vierhoeven voor de gezamenlijke training met het accent op teambuilding. Daarnaast trainen de Roparunners zelf nog wekelijks om de benodigde conditie op te doen.Bij de 50 km training op 9 februari en vooral de 100 km op 5/6 april hebben ze laten zien bijna allemaal op schema te zitten voor Pinksteren. Het gaat nu nog om de finishing touch! De laatste grote test is de lange RunBikeRun training over de Oesterdam op 18 mei. Hier nemen alle lopers/loopsters en de complete fietsploeg aan deel.

Ook met de samenstelling van de rest van het team zijn er weinig problemen. De catering heeft op 5/6 april al bewezen haar taak zeer goed aan te kunnen en dat geldt zeker ook voor de jonge verzorgingsploeg van Aleco. De fiets- en de loopploeg zijn meer dan compleet. Een betere voorbereiding kunnen we ons niet wensen!

De hele ploeg is door Mizuno weer in het nieuw gestoken en meteen op de foto gezet. We hebben er een geweldige sponsor aan en zullen dat ook zoveel mogelijk laten zien tijdens de trainingen, de Roparun en zo mogelijk tijdens andere evenementen van Team Doelbewust. De opdruk is verzorgd en gesponsord door DPS company.

Opvallend tijdens het laatste trainingsweekend was ook, dat er in en rond Team Doelbewust mensen zijn, die op het laatste moment bereid zijn gaten op te vullen met de camera in de hand, op de fiets of achter het stuur. Geweldig!

Ook dit jaar zal er weer een ontvangstpunt langs de route zijn! Vanwege het Lustrum willen we dit jaar proberen zoveel mogelijk mensen langs de route te krijgen om ons team in te halen. Het ontvangstpunt is daarom dit jaar mogelijkerwijs niet bij Bergen op Zoom, maar verder op het parcours. We houden jullie hierover op de hoogte!

Op 22 mei om 20:00 uur is de laatste bijeenkomst vóór de start van de Roparun bij Café Ergens Anders. In eerste instantie is dat natuurlijk voor de laatste afspraken met de teamleden, die dan ook het draaiboek uitgereikt krijgen. We zouden het super vinden als ook alle andere leden van Team Doelbewust aanwezig zijn om onze Roparunners nog een hart onder de riem te steken en succes te wensen bij de laatste loodjes! 

Noteer 7 t/m 9 juni in je agenda! Op 7 juni in de ochtend vertrekt het team richting Parijs. Op 9 juni sluiten we de Roparun volgens traditie af bij Cafe Ergens Anders met een BBQ.

Het gaat altijd sneller dan je denkt, maar samen zullen we er weer klaar voor zijn.

#RRTeam233 heeft er onwijs veel zin in!

VOLG #RRTeam233 VIA FACEBOOK EN TWITTER!