Om sponsorgeld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatienten en lokale kankergerelateerde doelen organiseert Team Doelbewust elk jaar de CycleSensation. Een groot indoor-fietsfestijn in de st Jan op de Markt in Roosendaal. Dit unieke evenement is het grootste indoor cycling event van West-Brabant en heeft inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender. Sinds de introductie van het 4e blok in 2016 is CycleSensation uitgegroeid tot een 12-uurs fietsmarathon. Op 28 januari 2017 vindt alweer de 8e editie plaats van de CycleSensation.

Inschrijven 8e editie is nu mogelijk!

De afgelopen zeven edities waren een overweldigende succes dus zijn wij wederom klaar voor een vervolg. Zoals ieder jaar beloven wij er wederom een nog groter spektakel van te gaan maken. Zet je in voor mensen met kanker en schrijf je nu in voor CycleSensation 2017! Beleef samen met ons een geweldige dag in een unieke sportieve sfeer!

Het doel

De opbrengst van de CycleSensation komt ten goede aan kankergerelateerde doelen.  Stichting Team Doelbewust, organisator van het evenement,  zet deze middelen een op een in voor de palliatieve zorg voor kankerpatienten en lokale kankergerelateerde doelen.

De inspanning

Zo lang mogelijk “spinnen” voor het goed doel! In totaal kan er 12 uur gefietst worden. Deze 12 uur is opgedeeld in 3 blokken van 3 uur en 1 blok (het eerste blok) van 2 uur.  Het eerste uur van het 1e blok (12.00-13.00 uur) is voor de kids. Aansluitend aan het kidsuur, fietsen de volwassenen twee uur. We sluiten de CycleSensation af met een gezellige borrel van 23.30 uur tot 1.00 uur. Iedereen is welkom!

Wat is er nieuw in 2017?

In navolging op de succesformule van het kidsblok, wordt het 1e blok van CycleSensation een zogenaamd DONATIEBLOK. Je hoeft bij inschrijving in dit blok geen inschrijfgeld te betalen. Hier tegenover staat, dat we je uitdagen om zoveel mogelijk donatiegelden bijeen te halen. Stichting Team Doelbewust stort deze donatiegelden een op een door naar kankergerelateerde doelen. Laat je sponsoren door vrienden, familie of bedenk leuke acties en zet je hiermee maximaal in voor verbetering van de zorg voor kankerpatiënten! Uiteraard dagen we ook alle andere deelnemers in de andere blokken uit om zoveel mogelijk geld in te zamelen! Voor degenen met het hoogste donatiebedrag worden mooie prijzen beschikbaar gesteld.

 

Kidsblok

Ook dit jaar kunnen kinderen weer mee doen aan de CycleSensation! De kids fietsen het eerste uur van het 1e blok van 12:00 tot 13:00 uur. Ben je minimaal 1.30 m en heb je zin in een uur spinnen in de St jan op swingende muziek onder leiding van een ervaren instructeur schrijf je dan nu in! Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen! Wel dagen we je uit om een zo hoog mogelijk donatiebedrag mee te brengen. Vraag je familie, buren en vrienden om je te sponsoren. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben wij een leuke prijs. Schrijf je nu in. We zien je graag!

Schrijf je in voor het kidsblok!

Volg de kids van Cyclesensation op instagram!

Instagram

Vragen?

Heb je algemene vragen over CycleSensation 2017, stuur dan een mail naar info@cyclesensation.nl. Heb je specifieke vragen over je inschrijving, stuur dan een email naar inschrijven@cyclesensation.nl 

Sponsor worden van CycleSensation 2017?

Bij de editie van 2015 hebben we zogenaamde bloksponsoren geïntroduceerd. Een fietsblok van 3 uur kan door ondernemers geadopteerd worden. Zij krijgen in dat blok diverse mogelijkheden om hun bedrijf, wat hen verbindt met Team Doelbewust, Cyclesensation en ons goede doel onder de aandacht te brengen van de deelnemers en het aanwezige publiek. Meer informatie over sponsor worden van CycleSensation 2016 kunt u verkrijgen via sponsoring@cyclesensation.nl.

20150124_1294