Om sponsorgeld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatienten en regionale kanker gerelateerde doelen organiseert Team Doelbewust elk jaar de CycleSensation. Een groot indoor-fietsfestijn in de st Jan op de Markt in Roosendaal. Dit unieke evenement is het grootste indoor cycling event van West-Brabant en heeft inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender. Sinds de introductie van het 4e blok in 2016 is CycleSensation uitgegroeid tot een 12-uurs fietsmarathon.

CycleSensation-thumb20160130_0273-210389194_772482322821919_5049187009296436077_n

 

 

 

 

Inschrijven 9e editie is nu mogelijk!

CycleSensation logo 2018

De afgelopen acht edities waren een overweldigende succes dus zijn wij weer klaar voor een vervolg. Zoals ieder jaar beloven wij er ook dit jaar een nog groter spektakel van te gaan maken. Zet je in voor mensen met kanker en schrijf je nu in voor CycleSensation 2018! Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018. Beleef samen met ons een geweldige dag in een unieke sportieve sfeer!

 

Het doel

De opbrengst van de CycleSensation komt ten goede aan kanker gerelateerde doelen. Stichting Team Doelbewust, organisator van het evenement,  zet deze middelen een op een in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA),  de palliatieve zorg voor kankerpatienten en regionale kanker gerelateerde doelen. Wij dagen onze deelnemers uit om zoveel mogelijk donatiegelden bij elkaar te halen voor kanker gerelateerde doelen.

Kidsblok

Ook dit jaar kunnen kinderen weer mee doen aan de CycleSensation! De kids fietsen in het 1e blok. Ben je minimaal 1.30 m en heb je zin in een uur spinnen in de St jan op swingende muziek onder leiding van een ervaren instructeur schrijf je dan nu in! Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen! Wel dagen we je uit om een zo hoog mogelijk donatiebedrag mee te brengen. Vraag je familie, buren en vrienden om je te sponsoren. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben wij een leuke prijs. Schrijf je nu in. We zien je graag!

Schrijf je in voor het kidsblok!

Vragen?

Heb je algemene vragen over CycleSensation 2018, stuur dan een mail naar info@cyclesensation.nl. Heb je specifieke vragen over je inschrijving, stuur dan een email naar inschrijven@cyclesensation.nl 

Sponsor worden van CycleSensation 2018?

Een evenement als CycleSensation kan niet georganiseerd worden zonder de bijdrage van sponsoren. Je kunt bij CycleSensation evenementsponsor worden of bloksponsor. Een fietsblok van 3 uur kan door ondernemers geadopteerd worden. Zij krijgen in dat blok diverse mogelijkheden om hun bedrijf, wat hen verbindt met Team Doelbewust, Cyclesensation en ons goede doel onder de aandacht te brengen van de deelnemers en het aanwezige publiek. Meer informatie over sponsor worden van CycleSensation kunt u verkrijgen via sponsoring@cyclesensation.nl.

Gebruik logo en naam CycleSensation

CycleSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust. Graag stellen we een CycleSensation Actie-logo ter beschikking ter ondersteuning van de acties van al onze deelnemers. Er zijn echter wel enkele voorwaarden verbonden aan het gebruik van het logo en de naam (Cycle)Sensation.

  1. Het logo en de naam van CycleSensation mag niet verfraaid of aangepast worden tbv sponsoracties.
  2. De toevoeging ‘- Sensation’ mag niet gebruikt worden in de naam van sponsorevents of in bijvoorbeeld de keuze van teamnaam, inlognaam e.d.
  3. Vermelding van de bestemming van de donatiegelden dient te worden vermeld en als volgt omschreven zijn:
    “De opbrengst van Team Doelbewust CycleSensation 2017 gaat naar palliatieve zorg voor kankerpatiënten en regionale kankergerelateerde doelen”

ANBI-goedgekeurddoel-300x300E.e.a. heeft onder meer te maken met de verkregen ANBI status van Stichting Doelbewust en voor de onder haar    verantwoordelijkheid georganiseerde evenementen.

 

Download hier het In Actie Voor CycleSensation logo

In Actie Voor Cycle#119E0F8

(klik op het logo en kies vervolgens -rechter muisknop- afbeelding opslaan als)

CycleSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust en wordt mede mogelijk gemaakt door St. Jan evenementen te Markt 2 in Roosendaal.

 

378429_434556206605322_1460331369_n  Team_Doelbewust_logo_2014_v1 CS-1


 

Impressie CycleSensation

Hieronder een impressie van het evenement

Foto’s van afgelopen edities van CycleSensation zijn hier terug te kijken.


In 2017 werden alle records gebroken!

Zaterdag 28 januari begon het evenement met het Kidsblok.
Dit betekent 3 uur lang spinnende kinderen van basis- en middelbare scholen die zich inzetten voor stichting KIKA.
Wat voorgaande jaren al een succes was, zal dit jaar ook weer een ware (Cycle) sensatie worden.
Waar vorig jaar nog zo’n 170 kids meededen, waren er dit jaar meer dan 320 kinderen 3 uur lang aan het spinnen!
De kinderen brachten dit jaar het ongelofelijke recordbedrag bij elkaar van 21.970 euro!

20170128_0737
Na deze 3 uur namen de volwassenen het over. Zij zetten zich in 3 blokken van elk 3 uur in. Ook nagenoeg alle blokken bij de volwassenen waren dit jaar uitverkocht! Dit zorgde voor een recordopbrengst van 56.595 euro!

20170128_2557