Om sponsorgeld op te halen voor de palliatieve zorg voor kankerpatienten en lokale kankergerelateerde doelen organiseert Team Doelbewust elk jaar de CycleSensation. Een groot indoor-fietsfestijn in de st Jan op de Markt in Roosendaal. Dit unieke evenement is het grootste indoor cycling event van West-Brabant en heeft inmiddels een belangrijke plaats verworven op de Roosendaalse evenementenkalender. Sinds de introductie van het 4e blok in 2016 is CycleSensation uitgegroeid tot een 12-uurs fietsmarathon. Op 28 januari 2017 vond alweer de 8e editie plaats van de CycleSensation.

CycleSensation-thumb20160130_0273-210389194_772482322821919_5049187009296436077_n

 

 

 

 

Alle records gebroken!

Zaterdag 28 januari begon het evenement met het Kidsblok.
Dit betekent 3 uur lang spinnende kinderen van basis- en middelbare scholen die zich inzetten voor stichting KIKA.
Wat voorgaande jaren al een succes was, zal dit jaar ook weer een ware (Cycle) sensatie worden.
Waar vorig jaar nog zo’n 170 kids meededen, waren er dit jaar meer dan 320 kinderen 3 uur lang aan het spinnen!
De kinderen brachten dit jaar het ongelofelijke recordbedrag bij elkaar van 21.970 euro!

20170128_0737
Na deze 3 uur namen de volwassenen het over. Zij zetten zich in 3 blokken van elk 3 uur in. Ook nagenoeg alle blokken bij de volwassenen waren dit jaar uitverkocht! Dit zorgde voor een recordopbrengst van 56.595 euro!

20170128_2557

Foto’s!

Heb je meegedaan met CycleSensation 2017 of wil je een impressie krijgen van het evenement?

Bekijk dan hier alle foto’s die gemaakt zijn tijdens afgelopen editie!

Instructeurs

Ook dit jaar zetten diverse instructeurs van verschillende sportscholen in Roosendaal en omgeving zich in voor CycleSensation. Zij stonden garant voor een leuk en gevarieerd programma gedurende het evenement! Van het laatste blok hebben we dit jaar een partyblok gemaakt! Dit houdt in dat we CycleSensation -met DJ’s, hun opzwepende muziek en discolampen- met een knaller afsluiten.

schema-instructeurs-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloksponsoren

Natuurlijk zouden we CycleSensation niet kunnen organiseren zonder onze sponsoren en bloksponsoren.
Dit jaar waren de bloksponsoren: Creezy, Salarishuys, Forever Direct en Maatwerk in Meubels

Creeezylogo

ForDir_logo_RGB_big

 

 

 

 

 

 

MiM_2

Salarishuys spandoek 220x80cm

 

 

 

 

 

CycleSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust en wordt mede mogelijk gemaakt door St. Jan evenementen te Markt 2 in Roosendaal.

 

378429_434556206605322_1460331369_n

Team_Doelbewust_logo_2014_v1 CS-1_____________________________________________________________

Enthousiast geworden? Inschrijven 9e editie is nu mogelijk!

CycleSensation logo 2018

De afgelopen acht edities waren een overweldigende succes dus zijn wij wederom klaar voor een vervolg. Zoals ieder jaar beloven wij er wederom een nog groter spektakel van te gaan maken. Zet je in voor mensen met kanker en schrijf je nu in voor CycleSensation 2018! Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018. Beleef samen met ons een geweldige dag in een unieke sportieve sfeer!

 

 

Het doel

De opbrengst van de CycleSensation komt ten goede aan kankergerelateerde doelen.  Stichting Team Doelbewust, organisator van het evenement,  zet deze middelen een op een in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA),  de palliatieve zorg voor kankerpatienten en lokale kankergerelateerde doelen.

Kidsblok

Ook dit jaar kunnen kinderen weer mee doen aan de CycleSensation! De kids fietsen in het 1e blok. Ben je minimaal 1.30 m en heb je zin in een uur spinnen in de St jan op swingende muziek onder leiding van een ervaren instructeur schrijf je dan nu in! Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen! Wel dagen we je uit om een zo hoog mogelijk donatiebedrag mee te brengen. Vraag je familie, buren en vrienden om je te sponsoren. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben wij een leuke prijs. Schrijf je nu in. We zien je graag!

Schrijf je in voor het kidsblok!

Vragen?

Heb je algemene vragen over CycleSensation 2018, stuur dan een mail naar info@cyclesensation.nl. Heb je specifieke vragen over je inschrijving, stuur dan een email naar inschrijven@cyclesensation.nl 

Sponsor worden van CycleSensation 2018?

Een evenement als CycleSensation kan niet georganiseerd worden zonder de bijdrage van sponsoren. Je kunt bij CycleSensation evenementsponsor worden of bloksponsor. Een fietsblok van 3 uur kan door ondernemers geadopteerd worden. Zij krijgen in dat blok diverse mogelijkheden om hun bedrijf, wat hen verbindt met Team Doelbewust, Cyclesensation en ons goede doel onder de aandacht te brengen van de deelnemers en het aanwezige publiek. Meer informatie over sponsor worden van CycleSensation kunt u verkrijgen via sponsoring@cyclesensation.nl.

Instagram

CycleSensation is al jaren te volgen via Facebook, maar nu ook via Instagram!     Instagram

Impressie CycleSensation

Hieronder een impressie van het evenement

Foto’s van afgelopen edities van CycleSensation zijn hier terug te kijken.