Aanstaande zaterdag 7 juni is het zover! Dan vertrekt het Roparunteam van Team Doelbewust naar Parijs! We doen dit jaar alweer voor de 5e keer mee aan deze bijzondere estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. In die afgelopen 5 jaar heeft Team Doelbewust in totaal 250.000 euro bij elkaar gebracht voor St. Roparun. Een bedrag waar we met z’n allen enorm trots op zijn!

Op dit moment worden de laatste puntjes op de “i” gezet in de voorbereidingen. De lopers leggen de laatste trainingskilometers af, de fietsen worden geprepareerd, de mannen van de catering stellen het menu samen voor het weekend ;), de bussen worden ingericht en iedereen is aan het duimen draaien voor droog (en zonnig) weer. Het is bijna zover!

  

Het Team Doelbewust Lustrum Supportpunt

Ook dit jaar zal er weer een supportpunt langs de route zijn! Vanwege het Lustrum willen we dit jaar proberen zoveel mogelijk mensen langs de route te krijgen om ons team te supporten. Vanwege de vroege doorkomst tijd is het supportpunt daarom dit jaar niet bij Bergen op Zoom. We hebben een nieuwe plek gevonden (met een iets gunstiger tijdstip qua doorkomst tijd) verder op het parcours bij de rotonde bij Steenbergen.

De route daar naar toe is via Wouw, richting Moerstraten/Steenbergen (klik op de kaartjes voor een vergroting). Vanuit Wouw:
– Waterstraat richting Heerle/Moerstraten, bij de Hazelaar de Moerstraatseweg op richting Moerstraten (zie kaart 1).
– Door dorp Moerstraten heen en de Moerstraatseweg blijven volgen (zie kaart 2).
– Einde van de weg linksaf de Hoogstraat in (zie kaart 3).
– Na 100 meter parkeren bij de rotonde waar de N259 en de N257 elkaar kruisen (zie kaart 4).

Het Team Doelbewust Lustrum Supportpunt is nabij de rotonde.We verwachten hier op maandag 9 juni rond 7.30 uur te zijn. Houd onze social media in de gaten voor de exacte doorkomsttijd!

 
kaart 1                                                                                     kaart 2
 
kaart 3                                                                                    kaart 4

Volg ons tijdens de Roparun!

Ook dit jaar proberen we weer zoveel mogelijk foto’s en filmpjes te plaatsen op onze social media kanalen, zodat het thuisfront ons kan volgen! Je kunt ons volgen op TWITTER (klik op link of zoek op #RRTeam233) op FACEBOOK (klik op link) of via de site van ROPARUNLIVE (klik op link). Op die laatste site zijn ook onze doorkomsttijden te volgen.

 

#RRTeam233 is er helemaal klaar voor en heeft er onwijs veel zin in!